Auto-Briljant

AutokorjaamoAutoDu Pont

etusivuyritystuotteetpalveluthinnastoyhteystiedotenglanti

Palvelut

Jos vahinko sattuu, miksi Sinun kannattaa tuoda autosi juuri meille?

Osaaminen ja laatu

Valitsemalla meidän takuumaalaamon voit luottaa siihen, että autosi vauriokorjauksesta ja maalauksesta huolehtivat alansa ammattilaiset ja työssä käytetään vain parhaimpia tuotteita.

Työlle takuu

Maalaustyölle Autoalan kuluttajaneuvottelukunnan (AUNE) 12 kk laatutakuun.Tarkemmat takuuehdot löydät täältä.

Nopea toimitusaika

Meillä saat autosi nopeasti työn alle ilman, että joudut odottamaan kenties viikkoja omaan merkkikorjaamoosi.

Alkuperäiset varaosat

Käytämme aina kunkin merkin alkuperäisiä varaosia parhaan laadun takaamiseksi.

Hoidamme Vahinkotarkastuksen

Vahinkotarkastus puolestasi vakuutusyhtiön kanssa. Sinun ei tarvitse käydä vakuutusyhtiössäsi!

Sijaisauto

Järjestämme tarvittaessa vuokra-/sijaisauton käyttöösi. Syyttömänä osapuolena sinulla on mahdollisuus saada 94 % sijaisautokustannuksista vastapuolen vakuutusyhtiöltä.

Vahingon sattuessa toimi näin: katso tarkemmat ohjeet täältä

Automaalaus ja –korityöt

Asetamme ja kontrolloimme maalaus- ja koritöille seuraavat laatukriteerit

 • ammattitaito
 • laadukkaat vesiohenteiset automaalit ja tarvikkeet
 • oikean värisävyn valinta, jossa on onnistuttava täydellisesti
 • kokemus ja nykyaikaisten maalaus- ja korityötekniikoiden hallinta ja laitteet
 • maalauksen viimeistelyssä maalisumut pois ja huolellinen pesu
 • työsuoritusten huolellisuus alusta alkaen, kuten pohjatyöt, irrotus ja asennus
 • teemme itse vauriokorjauksen koritöistä maalaukseen, jolloin saamme parhaan korityö- ja maalausyhdistelmän.
 • uusinta teknologiaa koritöissä mm. Beulentechnik AG (Soft Push System, Gluepuller ja Dentkiller) ja CMO-Eletcro Power -laitteet ja työkalut.
 • huolelliset oikaisut; vaurioituneiden alueiden hitsauksen jäljet suojattava, oikaistujen kohtien tinaus ja ruosteenesto tehtävä huolella
 • turvalaitteet, esim. etu- ja sivuturvatyynyt eivät saa vahingoittua, autokohtaisia ohjeita noudatettava
 • vialliset osat vaihdettava uusiin, jos ei täyttä varmuutta oikaistun osan turvallisuudesta
 • Laadukas muovikorjaus: Korjauttamalla voit saada esim. vahingoittuneesta puskurista uudenveroisen. Ei tarvitse vaihtaa uuteen, joten säästät selvää rahaa ja aikaa! Kysy korjausmahdollisuutta. Meillä on pitkä kokemus myös muovikorjauksesta.

Käytämme myös Autodata Ltd:n uusimpia autoalan ammattilaisille tarkoitettuja korjaamotietokantoja määritelläksemme mm. autonvalmistajan tarkat merkki- ja mallikohtaiset tekniset arvot, ohjauskulmat, ohjeajat korjauksiin, osien irrotuksiin, kiinnityksiin ja oikeisiin kiristystiukkuuksiin, ja paljon muuta hyödyllistä tietoa kori ja -huoltotöiden saattamisesta laadukkaaseen lopputulokseen.

Kesällä 2009 saamme käyttöömme uuden autonmaalauskammion joka on yleensä yksi suurimmista sijoituksista jonka automaalaamo tietyin väliajoin tekee.

Tässä kammiossa mahtuu maalaamaan isommatkin pakettiautot ja osat hyvin, kammion stategiset mitat ovat 7,50m(p) x 4,00m(l) x 3,70m(k). Kammion ilmanvaihto on mitoitettu uusille vesiohenteisille maalausmenetelmille joissa autonmaalauskammiolta vaaditaan erittäin suuria ilmamäärien vaihtuvuuksia jotta lopputulos on vaatimusten mukainen. Kammion tasainen ilmanvaihto sekä maalaus ja kuivauslämpötilat ovat automaattisia tietokoneprosessoriohjattuja toimintoja.

Kammion hyvä valaistus on myös tärkeää jotta maalaustyöt onnistuvat mahdollisimman hyvin, näin ollen tämänkin on otettu huomioon kammion valaistusta suunnitellessa joka on toteutettu 80 päivänvaloloisteputken avulla, joiden yhteisteho on lähes 3KW.

Kammiossa on myös korityönostin, jonka avulla auton nostaminen ylös ja alas tapahtuu vaivattomasti, josta on suuresti hyötyä esimerkiksi auton vaikeasti maalattavien alaosien, kuten helmojen maalauksessa.

Kammiossa nostetaan lämpötila kuivausprosessin aikana 60 celsius asteeseen 20-40min ajaksi, riippuen tilanteesta. Kuivausprosessin päättyessa on maalattu osa lähes välittömästi käsiteltävissä jolloin auton luovuttaminen asiakkaallekin tapahtuu nopeammin.

Laadukkaalla autonmaalauskammiolla varmistetaan autonmaalausprosessin toiseksi viimeinen ja yksi tärkeimmistäkin vaiheista, eli pintamaalin ruiskuttaminen, siten että lopputulos on laadukasta vaatimustasoamme vastaava ja  mahdollisimman nopea tomenpide sekä ympäristöäsäästävä. Näin säästyy aikaa ja rahaa niin asiakkaalta kuin meiltäkin.

Uuden maalauskammion ja vesiohenteisten automaalien myötä autonkorjausmaalus toimenpiteemme ovat siirtyneet entistä ympäristöystävällisemmäksi.

Esimerkkihintoja maalaus- ja koritöille

Huolto

Määräaikaishuollot ovat auton toimivuuden perusta. Niiden suorittamisesta ei kannata tinkiä. Sen sijaan on järkevää harkita, missä autonsa huollattaa. EU:n direktiivin mukaan asiakas voi nyt vapaasti valita autonsa huoltopaikan, kunhan se toimii auton valmistajan ohjeiden mukaan.

Huoltopaikan voi valita entistä vapaammin. Asetus poistaa velvollisuuden käyttää takuuaikana merkkiliikettä auton huoltopaikkana. Lue lisää Kuluttajaviraston tiedotteesta. Voit siis tuoda myös tehdastakuun alaisen autosi meille huollettavaksi. Kaikki auton takuut säilyvät. EU:n asetus edellyttää työn ja käytettävien varaosien vastaavan autonvalmistajan vaatimuksia.

Käytettävissämme on uusinta teknologiaa, mm. täysin tietokonepohjaiset vikadiagnoositestilaitteet Autocom CDP Pro, joka on yksi markkinoiden ylivoimaisimmista langattomista vikadiagnoosijärjestelmistä yleis- ja merkkikorjaamoille.

Käytämme autojen huollossa ja korjauksissa joko alkuperäisiä tai auton valmistajan laatuvaatimukset täyttäviä muita varaosia, joista valitsemme asiakkaille edullisimmat.

Työt saadaan valmiiksi määräajassa sopimuksen mukaan. Huoltopalveluihimme kuuluu myös katsastustarkistukset ja -käynnit sekä lukuisat korjaukset. Korjaamme mm. pakoputkistot, alustan nivelet, iskunvaimentajat, ruostevauriot, jarrut, pyöränlaakerit, vetoakselin suojakumit sekä vaihdamme jarru- ja pakkasnesteet.

Päästömittaukset

Suoritamme bensiinikäyttöisten henkilö- ja pakettiautojen päästömittauksia 4-kaasupakokaasuanalysaattorilla sekä EOBD-päästötestauksia Autocom-järjestelmätesterillä katsastusta varten.

Käytössämme on uusi OPUS 40 Pakokaasuanalysaattori tarvittavine lisävarusteineen ,kuten esimerkiksi kierroslukumuuntimet uudempiin autoihin joissa ei ole enää perinteisiä sytytystulpanjohtimia joista moottorin kierroslukutiedon saisi otettua.

 Eri kytkentävaihtoehdot:

 • DIS-ja perinteiset järjestelmät
 • Ensiöliittimistä esim. suorasytytysjärjestelmien yhteydessä
 • Suutin signaalista esim. suorasytytysjärjestelmien yhteydessä

Näin ollen pystymme suorittamaan kaikki mittaukset tarkasti ja luotettavasti.

Testauksen jälkeen täytämme testauslaitteen tulostaman todistuksen jonka asiakas voi halutessaan tietyn ajan kuluessa näyttää myös auton katsastusasemalla, jolloin ei katsastuksessa tarvitse enää mittauksia tehdä eikä myöskään mittauksista maksaa.

Vuonna 2001 ensirekisteröidyt bensiini- ja dieselkäyttöiset henkilö-sekä pakettiautot on lain mukaan testattava autonkatsastuksessa EOBD(europen onboard diagnostics)-päästötestauksella, joka tehdään käyttäen usein PC-pohjaista EOBD-testauslaitetta joka kytketään auton ajotietokoneeseen (ECU), josta saadaan realiaikaista tietoa auton päästöjärjestelmästä sekä havaitaan mahdollisia päästöjärjestelmään tallentuneita vikakoodeja.

Myös tämän EOBD-testin suoritamme siihen suunnitellulla PC-pohjaisella Autocom CDP Pro testauslaitteella jonka jälkeen täytämme testauslaitteen tulostaman todistuksen jonka asiakas voi halutessaan tietyn ajan kuluessa näyttää myös auton katsastusasemalla, jolloin ei katsastuksessa tarvitse enää mittauksia tehdä eikä myöskään mittauksista maksaa.

Ilmastoininhuolto ja desinfiointi

Käytössämme on Behr Secu S- Ilmastoinninhuoltolaite, jolla ilmastoinnin täydellinen huolto onnistuu laadukkaasti ja turvallisesti.

Ilmastointi huolto ja desinfionti sisältäen;

 • kylmäaineet
 • öljyt
 • väriaine
 • järjestelmän tiiveystesti
 • kosteuden/epäpuhtauksien poisto
 • lauhduttimen puhdistus
 • toiminnan tarkastus
 • muun huollon yhteydessä 85,00€

HUOM!! Emme huolla vanhempia automalleja joissa kylmäaineena on käytetty R12.

Höyrystimen desinfiointi

Puhdistuksessa käytämme hyväksi ultraäänitekniikkaa sekä kemiallista puhdistusainetta. Menetelmä poistaa myös auton muut epämiellyttävät hajut kuten esim. tupakka, koira jne.

Tiesitkö, että auton ilmastointilaite on syytä huoltaa vähintään (2) kahden vuoden välein?

Ilmastointilaitteessa on muutamia elementtejä, jotka tarvitsevat huoltoa. Ilmastointilaitteessa on jäähdytysaineena HCF-yhdistettä. Yhdisteeseen on sekoittuneena kompressorin voiteluun tarvittava öljy. Säännöllisellä huollolla voidaan ennalta ehkäistä monen tuhannen euron korjaustyöt.

Useat autonvalmistajat suosittelevat, että ilmastointilaite huolletaan 2-4 vuoden välein. Syynä on, että kylmäaineesta haihtuu itsekseen tiivisteiden ja liitosten kautta 5-15 % vuodessa. Parissa vuodessa kertyvä hävikki jo varsin merkittävä. Lisäksi Kompressoria voiteleva öljy on voimakkaan hydroskooppista, eli kosteutta itseensä imevää. Juuri samasta syystä myös jarrunesteet on jo pitkään vaihdettu 2 vuoden välein.

Ilmastointilaitteen huollossa vanha kylmäaine poistetaan. Se puhdistetaan erityisesti tähän tarkoitetulla ilmastoinnin huoltolaitteella. Sen jälkeen itse auton järjestelmä puhdistetaan alipainetta hyväksi käyttäen. Alipaineen tarkoituksena on poistaa kaikki kosteus, joka järjestelmään on kertynyt. Lopuksi tarkastetaan järjestelmän paineet ja lisätään uusi kylmäaine. Huoltolaite tarkastaa jokaisen vaiheen jälkeen työn onnistumisen. Mikäli vuotoja tai selviä vikoja havaitaan, on ne helppo paikallistaa välittömasti.

Varsinaisen huollon lisäksi ilmastointilaitteeseen lisätään väriaine. Mahdollisen vian ilmaantuessa on UV-väriaine helppo paikallistaa erikoistyökaluilla. Väripatruuna sisältää UV-valolla nähtävää väriainetta, jonka avulla mahdolinen vuotokohta voidaan havaita.

Yleistä autojen ilmastointilaitteista

Auton ilmastointijärjestelmä on suljettu järjestelmä, jossa kierrätetään kylmäainetta kompressorin avulla. Kompressori työntää lämpimän kylmäaineen auton keulassa sijaitsevaan lauhduttimeen, jossa se ajoviiman tai tuulettimen ansiosta jäähtyy. Jäähtynyt kylmäaine johdetaan auton sisällä olevaan höyrystimeen, joka taltioi kylmäaineeseen lämmön ilmasta, jota ollaan puhaltamassa auton sisätiloihin. Lämmennyt kylmäaine kulkeutuu edelleen kompressorille.

Ilmastointilaite ei siis varsinaisesti tuota kylmää, vaan talteenottaa lämpöä kylmäaineeseen joka viilennetään auton ulkopuolella

Lisäksi suuret lämpötilanvaihtelut, tärinä, moottorin liikkeet, maantiesuola ja kolarivauriot aiheuttavat sen, että 10...28 baarin paineessa oleva kaasumainen kylmäaine ei välttämättä pysy järjestelmän sisällä.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää tai tee huoltotarjouskysely.

Lasien vaihdot

Edustamme, myymme ja asennamme kansainväliseen Saint-Gobain Sekurit -konserniin kuuluvan Saint-Gobain Autover Finland Oy:n tuotteita. Konsernilla on käytössä alan viimeisin tietotaitoa, jotta asiakkaat saavat parasta laatua oikeaan ja edulliseen hintaan. Saint-Gobain Sekurit konserni on Euroopan suurin autolasien toimittaja ja joka toinen Euroopassa tuotettu auto on varustettu Saint-Gobain Sekurit-laseilla. Autover Finland Oy:llä on varastossa yli 14000 autonlasia ja niiden lisäksi asennuksessa tarvittavia tuotteita yli 10000 (listoja, kiinnikkeitä, liimoja, työkaluja ym.).

Valikoimiimme kuuluvat siis lähes kaikki tuuli-, taka- ja sivulasit sekä kaikki alan tarvitsemat työkalut ja tarvikkeet. Asennustyössä käytetyt työmenetelmät, tarvikkeet ja materiaalit ovat alan parhaita. Ei vesivuoto- tai ruostevaurioriskejä asennuksen takia. Takuu 2 vuotta!

Ajan myötä lasi kuluu ja optiset ominaisuudet heikkenevät merkittävästi. Kuluneessa tuulilasissa hajavalontaitto voi olla jo niin suurta, että huonoissa valaistusolosuhteissa liikenteen seuranta hankaloituu merkittävästi. Kyseessä on siis merkittävä turvallisuusriski. Asiaa on vaikea havaita, koska kuluminen tapahtuu pikkuhiljaa ajan myötä.

Jos olet epävarma tuulilasin kunnosta, niin ota yhteys myyntimme tai tule käymään niin katsotaan tuulilasin kunto ja saat samalla tarjouksen lasin uusimisesta.

Pesupalvelut

Pesupalvelumme käsittää laajan valikoiman auton päälli- ja verhoilupesusta koneellisiin maalipinnan killoituksiin. Katso hintaesimerkkimme.

Palveluihimme kuuluvat

 • Käsinpesu
 • Sisäpuhdistus
 • Moottorin pesu
 • Verhoilupesu
 • Käsinvahaus
 • Maalipinnan hionta ja kiillotus
 • Pinnoitteet
  • Silver Seal maalipinnan kestopinnoite. Kemiallista huipputeknologiaa.

Lue lisätietoja pesupalveluistamme.

Rengas- ja vannetyöt

Palvelemme asiakkaitamme rengasasioissa parhaalla mahdollisella tavalla tarjoten valinnanvaraa alan parhaista tuotemerkeistä. Yhdessä löydämme parhaan mahdollisen vaihtoehdon jokaiselle autoilijalle ja kukkarolle. Jälleenmyymme ja asennamme:

 • TSW ja MAK -alumiininivanteet
 • Kesä- ja talvirenkaat asennettuna
 • Minerva
 • BF Goodrich
 • Continental
 • Dunlop
 • Goodyear
 • Michelin
 • Nokian
 • Pirelli

Yllä olevien merkkien lisäksi myös muita rengasmerkkejä ja -vaihtoehtoja. Ota yhteyttä tai tule käymään!

Katso hintaesimerkkimme.

Autosähkötyöt

Yrityksemme suorittaa autosähkökorjaukset käyttäen alansa parhaimpia testilaitteita. Käytössämme on tällä hetkellä Autocom:in uusi langaton malli CDP Pro järjestelmädiagnoositesteri sekä V-checker OBD-testauslaite, joka lukee vikakoodit suoraan auton tietokoneesta (ECU). Teemme myös seuraavia autosähkötöitä: moottorinohjaus, ABS-jarrut, SRS-airbagit, OBD-merkkikohtaiset vikakoodit, huoltotarve– ja merkkivalojen nollaus, katsastukseen 2001 jälkeen rekisteröityihin autoihin vaadittavat EOBD (european onboard diagnostics) -testit sekä todistukset. mittaristo

Yrityksemme panostaa jatkuvasti alan viimeisimpiin testilaitteisiin ja jatkuvaan henkilöstön koulutukseen, jotta pystymme vastaamaan tämän päivän autojen jatkuvasti lisääntyvien sähkölaitteiden ja järjestelmien korjaushaasteisiin asianmukaisesti ja ammattitaidolla.

Katso hintaesimerkkimme.

Asennuspalvelu

Asennuspalvelumme käsittää autostereoiden yleisimpien merkkien perusasennuksia, sisältäen soittimen ja 2-4 kpl. kaiuttimia yleensä alkuperäisille paikoille asennettuna, hälytinasennuksia Cobra-hälyttimillä sekä Nokian HF-autosarjojen asennuksia, muut merkit mahdollisuuksien mukaan.

Tarvikkeet ja laitteet voivat olla asiakkaan itse tuomia tai meidän kautta hankittuja. Emme kuitenkaan edusta mitään tiettyä merkkiä, joten kaikki markkinoilla olevat merkit ja mallit ovat mahdollisia. Lisätietoja ja tarjouksen saat ottamalla yhteyttä myyntimme.

Kaikissa meidän palveluihin tai tuotteisiin koskevissa kysymyksissä voitte ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai tämän sivuston kautta olevalla palautelomakkeella tai vaikkapa varata suoraan ajan huoltoon, korjaukseen tai pesuun huoltovarauslomakkeellamme.

Maxima logo

Dynabradelogo

Akzo Nobel logo

Hutchins logo

H&S Autoshot

USC logo

Gedore logo

Cambell logo

cp logo

Makita logo

 

 

Opus logo

 

 

 

Opus

 

 

 

 

 

Gehr Hella Service

 

 

 

Behr Hella Service

 

 

 

Frigi

 

 

 

 

ilmastointi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuvan lähde Nokia.

visa...mastercard...visa electron... american express...diners club