Auto-Briljant

AutokorjaamoAutoDu Pont

etusivuyritystuotteetpalveluthinnastoyhteystiedotenglanti

Auto-Briljantin uskomattomat synttäritarjoukset!

Autollesi pitkäaikaista suojaa Auto-Smart -tuotteilla

Miksi antaa tiesuolan vahingoittaa autosi kallisarvoista maalipintaa? Olethan ostanut itsekin uuden talvitakin suojataksesi itseäsi talven keleiltä, joten miksi et hankkisi suojaa autollesikin.

Nyt shokkitarjous

 • Silver Seal® kestopinnoite alkaen 200 €, 3 v. takuu (norm. 220 €)
 • Silver Seal One® kestopinnoite alkaen 140 €, 1 v. takuu (norm. 170 €)
 • Platinium® kovavahaus, 6 kk takuu alkaen 70 € (norm. 85 €)
kakku

Ilmastointihuolto kannattaa aina!

Laita nyt meillä ilmastointisi kuntoon synttäritarjoushinnalla. Ilmastoinnin täydellinen huoltopaketti henkilöautoihin89 € sisältäen kompressoriöljyt, väriaineet ja tarvittavan R134a -kylmäaineen eli kaikki! Normaalihinta 99 €.

Kärsitkö pahanhajuisesta sisätilan ilmasta? Ilmastoinnin desinfiointipaketti uskomattomaan synttärihintaan vain 35 € (norm. 50 €). Miksi et toisi nyt meille ilmastointiasi desinfioitavaksi? Samalla tarkastamme raitisilmasuodattimen ja mikäli se tarvitsee uusia, tehdään sekin synttäreiden kunniaksi veloituksetta! Maksat vain suodattimen hinnan. Varaa aika heti!

Talvikelit tulossa?

Ei hätää, Auto-Briljantin synttäriviikoilla on myös rengastyöt tarjouksessa ja vielä parhaimpaan sesonkiaikaan. Henkilöauton renkaiden vaihtotarjous 25 €/auto (norm. alk. 30 €) sisältäen ilmaisen renkaiden kuntoarvion ja ilmanpaineiden tarkistuksen. Nyt myös aikoja viikonloppuisin. Varaa aika renkaiden vaihtoon ennen kuin kelit yllättävät! Määräaikaishuollon yhteydessä ohittamaton synttäritarjous - henkilö auton talvirenkaiden alle laitto vain 15 €/auto.

Öljynvaihtohuolto edessä?

Tiesitkö, että on erittäin tärkeää vaihtaa autosi öljyt vähintään kerran vuodessa, vaikka ajaisitkin autollasi vähän? Onko öljynvaihtohuolto jäänyt tekemättä? Entäpä pakkasnesteen kunto? Talven kireät pakkaset ja kylmäkäynnistykset rasittavat moottoriasi enemmän kuin mikään muu. Varaa siis aika nyt ennen talven tuloa öljynvaihtohuoltoon. Auto-Briljantin synttäritarjouksena saat öljynvaihtohuollon yhteydessä ilmaisen 11 kohdan tarkastuksen.

11 kohdan ilmainen tarkastus sisältää

 • pakkasnesteen kestävyyden mittaus
 • jarrunesteen pitoisuuden mittaus
 • akun kunnon tarkistus rasitustesterillä
 • iskunvaimentajien silmämääräinen vuotojen tarkastus
 • kytkin
 • valojen toimivuus ja ajovalojen suuntauksen tarkistus ajovalojen suuntauslaitteella
 • vetoakselin suojakumien tarkistus
 • moottorin öljyvuotojen silmämääräinen tarkistus
 • lasinpyyhkimien sulkien kunnon tarkastus
 • renkaiden kunto ja urasyvyys
 • pakoputkiston silmämääräinen kuntotarkistus
shokkitarjouksia 

Mikäli tarkastuksissa ilmenee tarvetta säätö- tai vaihtotöille veloitetaan kaikki osat, tarvikkeet ja työt normaalisti hinnaston mukaan.

Tiedätkö autosi pakkas- ja jarrunesteiden todellisen kunnon?

Muistithan myös nämä autollesi ja omalle turvallisuudellesi elintärkeät nesteet? Suositeltava vaihtoväli kilometreistä riippumatta on enintään kaksi vuotta! Suositukset vaihtelevat auton merkistä ja mallista riippuen. Ota yhteyttä, niin tarkistetaan yhdessä, että autosi nesteet asianmukaisessa kunnossa!

Pakkasnesteen vaihto synttäritarjouksena alkaen 45 € sisältäen perinteisen pakkasnesteen (ei esim G12-nestettä)  (norm. alk. 60 €). Jarrunesteen vaihto synttäritarjouksena alk. 40 € (norm. 50 €) sisältää uudet jarrunesteet ja vaihtotyön.

Onko autosi vuosittainen katsastus edessä?

Onko autosi katsastus edessä? Olisiko syytä tarkistaa autosi pakokaasupäästöt jo ennen katsastukseen menoa? Meiltä nyt uskomattomaan synttäritarjoushintaan bensiinikäyttöisen henkilö- ja pakettiautojen 4-kaasu päästömittaus, josta saat todistuksen mukaasi katsastusta varten. Näin sinun ei enää tarvitse katsastuksessa maksaa päästömittausta. Mittauttamalla päästöt etukäteen voit välttyä turhalta jälkitarkastusmaksulta, koska ongelmat päästöarvoissa huomataan jo meillä ja tarvittaessa laitetaan auto myös kuntoon katsastusta varten.

Nyt 4- kaasupäästömittaus vain 15 € sisältäen todistuksen katsastusta varten (hinta katsastusasemalla yleensä 18-20 €)

Katsastuksessa vaaditaan EOBD- päästömittaus bensiini- ja dieselkäyttöisille autoille, jotka ovat ensi rekisteröity vuodesta 2001 alkaen. Meiltä nyt synttäritarjouksena tämäkin auton ECU-yksiköstä mitattava testi ja todistus katsastusta varten uskomattomaan hintaan 15 €. (norm. 45 €)

Auton hoitoa tee-se-itse -miehille ja -naisille

Myymälässä synttäreiden kunniaksi myös erä laadukkaita Würth- ja Meguiar´s-autonhoitotuotteita. Normaalihinnoista vielä synttäreiden kunniaksi - 20 %. Tule ja tutustu!


Mitä siis enää odotat? Tule ja hyödynnä nämä uskomattomat synttäritarjoukset!

Huom. kaikki hinnat sis. alv. 22 %. Voimassa toistaiseksi!

visa...mastercard...visa electron... american express...diners club