Auto-Briljant

AutokorjaamoAutoDu Pont

etusivuyritystuotteetpalveluthinnastoyhteystiedotenglanti

Yritys

Auto-Briljant Yhtiöt on perustettu 1997. Yhtiö on yksityinen, suomalaisessa omistuksessa oleva yhtiö. Yhtiö toiminta alkoi 1997 Automaalaamona Helsingissä, jonka jälkeen sen toiminta jatkui Espoossa. Vuonna 2005-2006 yhtiö rakensi omat toimitilansa Evitskogiin, Kirkkonummelle, jossa toimintamme jatkuu edelleen (kts. sijainti). Muutto uusiin tiloihin tapahtui keväällä 2006 ja samalla uudistettiin lähes koko korjaamon kalustot ja laitteet. Samalla hankittiin myös uusia laitteita kuten Autocom:in, BSR:n  ja Launch X-431:n vikadiagnostiikkalaitteet ja aloitettiin niiden käyttökoulutus. Myös rengaskoneet hankittiin sekä rengas- ja vannemyynti aloitettiin samaan aikaan. Siten palvelumme ovat nykyään todella monipuoliset.
Uutena hankintoina vuonna 2008 ovat 3 uutta autonosturia, joista yksi pystyy nostamaan aina 5000kg asti, Autotron-induktiokuumennin, Renkaiden typpitäyttö laitteisto, Delphi –automaattinen ilmastoinninhuoltolaitteisto, Diesel savutusmittari sekä OPUS 40- 5-kaasupakokaasuanalysaattori. Lisätietoja löydät palvelut-osiosta.
Vuonna 2009 kesällä saamme myös käyttööömme uuden automaalauskammion joka täyttää tiukimmatkin EU:n määräykset päästöjen suhteen. Samalla käytöön otettiin EU:n direktiivien mukaiset vesiohenteiset automaalit. Lisätietoja löydät palvelut-osiosta.
Toimialamme on autokorjaamo, kori- ja maalaustyöt sekä laajalti tarvittavat lisäpalvelut. Olemme myös monimerkkikorjaamo, emmekä siten erikoistuneet vain yhteen automerkkiin. Kaikki merkit ja –mallit korjaamme ja huollamme ammattitaidolla.
Yritys työllistää tällä hetkellä kaksi vakituista ja yhden osa-aikaisen työntekijän. Asiakkainamme ovat yksityiset, yritykset ja vakuutusyhtiöt. Keskeytyksetön työnteko korjaamolaitteilla on äärimmäisen tärkeää, jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ja luvattujen aikataulujen puitteissa.
Myös yhteistyökumppaneina ovat alansa johtavat yritykset tavarantoimittajina, kuten maalaus-, varaosatoimittajina. Uudet korjaamolaitteet ja työkalut on hankittu kaikki luotettavilta yhteistyökumppaneilta, niihin erikoistuneilta korjaamolaitteiden ja työkalujen valmistus,maahantuonti ja –myynti yrityksiltä kuten Makita Oy, Dynabrade, Chicago Pneumatic, H&S Autobody, Finntest Oy, Akzo Nobel-konserni, sekä lukuisia pienempiä korjaamoalan työkaluja ja laitteita myyviä yrityksiä, kuten Motron Oy sekä Finntest Oy.
Yritys on myös vuonna 2007 itse alkanut maahantuomaan uusia autokorjaamolaitteita, kuten esimerkiksi autohuolto- ja korityönostimia, rengas- ja tasapainoituskoneita, korioikaisu ja pistehitsauslaitteita,  sekä erillaisia paineilma ja käsityökaluja omaan käyttöön sekä tukkumyyntiin Aasian, Euroopan sekä USA:n johtavilta korjaamoalan laitteiden valmistajilta ja maahatuojilta.
Kaikki yhteistyökumppanimme  edustaa ja maahantuo alan viimeisintä tekniikkaa ja laitteita ja heillä on myös erittäin kattava huoltoverkosto.
Yhtiömme pitkäaikaisin yhteistyökumppani on HL Group Oy, joka on teollisuus- ja autotarvikkeiden sekä automaalituotteiden maahantuonti- ja tukkuliike. Yrityksellä on ISO 9002 -laatusertifikaatti. Yhtiön automaaliyksikkö HL-automaalit palvelee meitä jokaisessa automaalausalan haasteissa, nyt ja tulevaisuudessa. Projektina meillä on juuri nyt EU:n VOC direktiivin mukaisen maalausmenetelmien lisäkoulutukset.
Olemme alusta asti käyttäneet HL Group Oy maahantuomia DuPont -automaaleja. Tunnemme nämä tuotteet ja olemme todenneet ne täyttävän laatukriteerit, jotka automaalaukselle asetamme. Toimimme nyt myös valtuutettuna jälleenmyyjänä omalla toimialueellamme. Meiltä saat kaikki korjaus- ja paikkausmaalit juuri oikeansävyisenä, vaikka kätevässä spray-pullossa käyttövalmiina. Käytämme digitaalista PC-pohjaista maalinsekoitusjärjestelmää. Saat myös pohjamaalit, kitit ja hiontatarvikkeet eli kaikki mitä tarvitset itse maalaustöitä tehdessäsi. Kaupanpäälle saat automaalarin käyttöopastuksen ja ”niksit”, jotta lopputulos on mahdollisimman hyvä.
Tiesitkö, että Auto-Briljant Yhtiöt kuuluu AAA -luottokelpoisuuden saaneisiin yrityksiin, joihin kuuluu ainoastaan 1,5 % kaikista Suomen Asiakastieto Oy:n rekisterissä olevista yrityksistä.

Kun asiakas on tyytyväinen, olemme mekin. Tervetuloa tutustumaan niin uudet kun vanhatkin asiakkaat.

visa...mastercard...visa electron... american express...diners club